Home
Projecten in uitvoering
Referenties
Bedrijfsruimten-kantoren
Gezondheidszorg
Industrie
Onderwijs
Sport en recreatie
Woningbouw
Service
Onderhoudscontract
Dienstenpakket
CV installaties
Luchtbehandeling
Koeling
Meet & Regeltechniek
Sanitair
Vacatures
Certificaten
Bedrijfspresentatie
Contact
Privacy Policy
Medewerkers
WebApp
Algemene Voorwaarden

Vacature: Onderhoudsmonteur W-installaties

De functie:

Als onderhoudsmonteur W combineer je het plezier voor techniek met de afwisseling van buitendienst werkzaamheden. De dagelijkse werkzaamheden zullen voor het merendeel bestaan uit onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van eenvoudige storingen aan klimaat technische installaties. Je werkt zelfstandig, maar je staat er niet alleen voor, je kan altijd rekenen op de hulp van je collega’s.

Je brengt mee:

 • LBO/MBO richting installatietechniek, elektrotechniek;
 • Geldig diploma VCA en Rijbewijs B;
 • Ervaring met onderhoud- en storingswerkzaamheden aan W-installaties is een pré;
 • Je kunt goed met klanten omgaan, je bent beleefd en beheerst de Nederlandse taal;
 • Woonachtig in de regio Cuijk (max. 40 km);

Je krijgt:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een bedrijfsauto voor (woon)werkverkeer;
 • Een moderne werkomgeving en werkuitrusting;
 • Interessant, afwisselend werk bij boeiende klanten in onze regio;
 • Een prettige en dynamische werksfeer;
 • De kans om door te groeien naar specialisatie tot servicemonteur/servicetechnicus.

Over Van Haren Installaties

Van Haren Installaties is een middelgroot installatiebedrijf gericht op Werktuigbouwkundige installaties. We hebben een uitstekende naam, zowel voor onze mensen als voor onze relaties. We leveren goed werk en doen voor geen enkel installatiebedrijf onder. Met een verscheidenheid aan specialismen in eigen huis, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren wij installaties in gebouwen. We zijn o.a. ISO 9001 gecertificeerd. Van Haren Installaties is actief in zowel nieuwbouw als renovatie in met name de sectoren industrie en utiliteit. We zijn een vertrouwde partner waarbij service, kwaliteit en kennis hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat uit ongeveer 65 collega’s met een gezonde mix van jong en oud. Waar plezier en hard werken goed samen gaan en er regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor en door het personeel.

Belangstelling voor het werkklimaat van Van Haren Installaties (of nog wat vragen)?

Neem telefonisch contact op met Marius Peters (Hoofd Service-afdeling). Aan de hand van een kort telefoongesprek maken we kennis. Als dat voor jou en ons goed voelt, maken we een afspraak om onder het genot van een kop koffie elkaar te leren kennen. Wij willen graag weten wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je kan. Jij krijgt natuurlijk meer informatie over het werk bij Van Haren Installaties.

Je kan natuurlijk ook je CV en korte motivatie mailen naar Marius Peters m.peters@vanharencuijk.nl

De procedure ziet er als volgt uit

 1. We hebben telefonisch contact of ontvangen je sollicitatie per mail. Is je mail ontvangen dan krijg je en binnen een werkdag hiervan een bevestiging.
 2. We beoordelen je sollicitatie en als er voldoende raakvlakken zijn, nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Ook als je niet uitgenodigd wordt voor een gesprek, krijg je daar uiteraard bericht van. We reageren altijd binnen 5 werkdagen!
 3. Als we allebei enthousiast zijn, houden we een tweede gesprek waar ook je toekomstige leidinggevende of directe collega bij aanwezig is. We gaan nog verder in op de inhoud van de functie, de werkzaamheden en natuurlijk wat jij wil en van ons verwacht.
 4. Willen we met elkaar verder, dan krijg je een arbeidsvoorwaarden voorstel en concept contract aangeboden.
 5. Als we allebei een handtekening onder jouw contract hebben gezet, heten we je van harte welkom bij Van Haren Installaties!