Home
Projecten in uitvoering
Referenties
Bedrijfsruimten-kantoren
Gezondheidszorg
Industrie
Onderwijs
Sport en recreatie
Woningbouw
Service
Onderhoudscontract
Dienstenpakket
CV installaties
Luchtbehandeling
Koeling
Meet & Regeltechniek
Sanitair
Vacatures
Certificaten
Bedrijfspresentatie
Contact
Privacy Policy
Medewerkers
WebApp
Algemene Voorwaarden

< terug naar Woningbouw referenties

Referentie: Eldershome te Well

Plaats Well
Opdrachtgever Destion
Adviseur Van Haren Installaties B.V.
Startdatum September 2009
Oplevering December 2010

 

Omschrijving

Voor wie is Eldershome?
Eldershome is voor mensen die behoefte hebben aan zorg en welzijn, maar zelfstandig willen blijven wonen. Maar het is ook een plek voor mensen met dementie, mensen die een verstandelijke beperking hebben of mensen die ondersteuning kunnen gebruiken bij de dagindeling ( dagopvang ). En Eldershome is voor diegenen die nog lang geen zorg nodig hebben, maar wel in een groene omgeving willen wonen zonder de zorg voor een tuin.

Er zijn appartementen voor kopers, huurders met of zonder zorgindicatie en cliënten van De Zorggroep en Dichterbij.

Wat heeft Eldershome te bieden?
Eldershome bestaat uit drie gebouwen met daarin 16 koopappartementen, 24 huurappartementen en de groepswoningen. Ook komt er een recreatieruimte waar mensen elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie.

De openingstijden worden vastgesteld in overleg met de gebruikers en vrijwilligers. Bij het organiseren van activiteiten staan de wensen van de gebruikers centraal. Er is dus geen standaardaanbod van activiteiten; dat groeit in samenspraak met alle betrokkenen. Verder is in Eldershome kantoorruimte van Groene Kruis Thuiszorg (een onderdeel van De Zorggroep) te vinden. Groene Kruis Thuiszorg staat voor huishoudelijke en persoonlijke hulp, verzorging en zelfs intensieve verpleging. De recreatieruimte en de thuiszorg in Eldershome zijn er niet alleen voor de bewoners. Alle inwoners van Well, Wellerlooi en de overige kernen kunnen gebruik maken van alles wat Eldershome te bieden heeft.

  090310 Destion Eldershome Well (4)

090310 Destion Eldershome Well (6)

  090310 Destion Eldershome Well (3)