Vacature: Engineer / BIM tekenaar

Je bent een Engineer / BIM tekenaar op MBO/HBO-niveau die toe is aan een ander klimaat. Je werkt graag aan interessante installaties bij de aansprekende opdrachtgevers van Van Haren Installaties. Je houdt van de Brabantse gemoedelijkheid en werkt het liefst bij een bedrijf waar je geen nummer bent. Daarom kennen alle ruim 65 collega’s elkaar. De lijnen zijn kort, de sfeer is informeel en het wordt gewaardeerd als je ideeën hebt of ziet dat het beter kan. Je krijgt ruimte voor initiatief en bouwt graag mee aan het succes.

Als Engineer / BIM tekenaar werk je bij van Haren Installaties aan veelzijdige opdrachten. Onze opdrachten reiken van industrie & utiliteit tot de complexere farmacie, die aan strengere eisen moet voldoen. Jouw bijdrage als engineer heeft een belangrijke rol in het projectteam. Jij legt met je kennis de basis van de projecten. Het bestek of jouw eigen ontwerp ligt hieraan ten grondslag en in overleg met de projectleider zorg jij voor o.a. technische-, ontwerp-, coördinatietekeningen en principeschema’s. Je tekent en modelleert ook detailtekeningen, sparings- en revisietekeningen.
Je stemt jouw ontwerp zo goed mogelijk af met de opdrachtgevers en partners. Jij bent de belangrijke spil in het ontwerp en realisatie van de projecten!

Je brengt mee:
• afgeronde opleiding installatietechniek of werktuigbouwkunde en werkt op MBO niveau 4/ HBO niveau (MIT/HIT of vergelijkbaar);
• ervaring met vakgerichte tekenprogramma’s o.a.: AutoCAD, Stabicad en REVIT;
• kennis van luchtbehandelingstechnieken;
• ervaring met (middel-)grote installatieprojecten of voldoende aantoonbaar niveau verkregen door een ruime praktijkervaring in genoemde disciplines;
• klantgerichte en klantvriendelijke houding en communicatie.

Je krijgt:
• een interessante functie, waar je jaren vooruit kunt;
• veel verantwoordelijkheid en de vrijheid die daarbij hoort;
• mogelijkheden om je binnen je vak en in ons bedrijf verder te ontwikkelen o.a. door opleidingsmogelijkheden;
• tenminste marktconforme primaire- en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• een informele werksfeer met een groep van gemotiveerde collega’s;

Over Van Haren Installaties
Van Haren Installaties is een middelgroot installatiebedrijf gericht op Werktuigbouwkundige installaties. We hebben een uitstekende naam, zowel voor onze mensen als voor onze relaties. We leveren goed werk en doen voor geen enkel installatiebedrijf onder. Met een verscheidenheid aan specialismen in eigen huis, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren wij installaties in gebouwen. We zijn o.a. ISO 9001 gecertificeerd. Van Haren Installaties is actief in zowel nieuwbouw als renovatie in met name de sectoren industrie en utiliteit. We zijn een vertrouwde partner waarbij service, kwaliteit en kennis hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat uit ongeveer 65 collega’s met een gezonde mix van jong en oud. Waar plezier en hard werken goed samen gaan en er regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor en door het personeel.

Belangstelling voor het werkklimaat van Van Haren Installaties?
Je kan je CV en korte motivatie mailen naar info@vanharencuijk.nl. Heb je nog vragen dan kan je gerust bellen of mailen. Je krijgt binnen 3 werkdagen een inhoudelijke reactie.

De procedure ziet er als volgt uit:

1. Je sollicitatie wordt ontvangen en binnen een werkdag krijg je hiervan een bevestiging.
2. We beoordelen je sollicitatie en als er voldoende raakvlakken zijn, nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Ook als je niet uitgenodigd wordt voor een gesprek, krijg je daar uiteraard bericht van. We reageren altijd binnen 5 werkdagen!
3. Als we allebei enthousiast zijn, houden we een tweede gesprek waar ook je toekomstige leidinggevende of directe collega bij aanwezig is. We gaan nog verder in op de inhoud van de functie, de werkzaamheden en natuurlijk jouw ambities en verwachtingen.
4. Willen we met elkaar verder, dan krijg je een arbeidsvoorwaarden voorstel en concept contract aangeboden.