Vacature:  leerling Service en Onderhoudsmonteur W-Installaties

Als leerling service- en onderhoudsmonteur W combineer je het plezier voor techniek met de afwisseling van buitendienst werkzaamheden. Je loopt met een van onze ervaren service- en onderhoudsmonteurs mee en bezoekt veel verschillende adressen. Je maakt kennis met het montage vak en alle bijbehorende technische aspecten. Je leert hoe je de installaties moet onderhouden en wat belangrijk is bij een servicebeurt. Natuurlijk allemaal onder begeleiding van jouw begeleider. Hij verreikt jou van de benodigde technische kennis en jij past ze toe in de praktijk, want ‘ learning by doing’, dat vinden wij belangrijk!

Wat ga je leren:

  • Het inspecteren van apparatuur, installaties en systemen
  • Het optimaliseren van apparatuur, installaties en systemen
  • Het verhelpen van storingen aan apparatuur, installaties en systemen

Je krijgt:

  • Een goed salaris passend bij de opleiding en werkervaring die je meeneemt.
  • Een ervaren leeromgeving en werkuitrusting;
  • Interessante, afwisselende leeromgeving bij boeiende klanten in onze regio;
  • Een prettige en dynamische werksfeer;
  • Bij goed functioneren de kans op een vaste aanstelling;
  • De kans om door te groeien naar verdere specialisatie bv. servicetechnicus.

Over Van Haren Installaties

Van Haren Installaties is een middelgroot installatiebedrijf gericht op HVAC installaties. We hebben een uitstekende naam, zowel voor onze mensen als voor onze relaties. We leveren goed werk en doen voor geen enkel installatiebedrijf onder. Met een verscheidenheid aan specialismen in eigen huis, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren wij installaties in en om gebouwen. We zijn o.a. ISO 9001 gecertificeerd. Van Haren Installaties is actief in zowel nieuwbouw als renovatie in de sectoren industrie en utiliteit. We zijn een vertrouwde partner waarbij service, kwaliteit en kennis hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat uit ongeveer 65 collega’s met een gezonde mix van jong en oud. Waar plezier en hard werken goed samen en er regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor een door het personeel.

Lees hier Nazmi zijn verhaal. Hij is onderhoudsmonteur bij van Haren Installaties. En het verhaal van Rene, servicetechnicus zal je aanspreken. Bekijk hier de video.

Wij werken graag met het ROC te Nijmegen, echter start de opleiding in augustus 2023. Dit wil niet zeggen dat jij niet bij ons kunt beginnen. Afhankelijk van jouw achtergrond kun je bij van Haren Installaties starten en kunnen wij je al van veel informatie voorzien, alvorens jij start met de opleiding.

Belangstelling voor het werkklimaat van Van Haren Installaties (of nog wat vragen)?

Heb jij belangstelling, neem dan contact op met Robert Jans. Dit kan met de e-mail, telefonisch of stuur een Whats-App aan het vaste nummer van van Haren Installaties. Aan de hand van een kort telefoongesprek maken we kennis. Als dat voor jou en ons goed voelt, maken we een afspraak om onder een kop koffie elkaar te leren kennen. Wij willen graag weten wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je kan en bovenal ook wat jij wilt. Jij krijgt natuurlijk meer informatie over het werk bij Van Haren Installaties.

Vragen over deze vacature?

Robert Jans
r.jans@vanharencuijk.nl
0485 – 33 50 60

Locatie
De Hork 26
5431 NS Cuijk

Branche
Installatietechniek

Contractvorm
Onbepaalde tijd

Aantal uren
40

Opleidingsniveau
MBO

Full-time/part-time
Full-time

Salarisindicatie
Marktconform