Vacature: Kom bij ons team als Technisch Talent!

Van Haren Installaties is in de groei en continue zijn wij dan ook op zoek naar leerlingen. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in de wereld van techniek en installaties? Als erkend leerbedrijf bieden wij jou de unieke kans om je passie voor technologie om te zetten in een spannende carrière. We hebben momenteel diverse open plekken waarvoor we gemotiveerde leerlingen zoeken:

🔹 Eerste Monteur Service en Onderhoud Werktuigbouwkundige Installaties (3)
🔹 Monteur Service en Onderhoud Installaties en Systemen (2)
🔹 Servicemonteur Koude- en Klimaatsystemen (3)
🔹 Technicus Service en Onderhoud Werktuigbouwkundige Installaties (4)
🔹 Tekenaar Werktuigkundige Installaties (3)
🔹 Werkvoorbereider Installaties (4 )

Of je nu op zoek bent naar een leer-werktraject (BBL), een voltijdse studie (BOL), een carrièreverandering vanuit een elektro-achtergrond, of gewoon op zoek bent naar een uitdagende en stimulerende omgeving om jezelf te ontwikkelen, wij willen jou in ons team!

Sluit je aan bij ons groeiende bedrijf en help ons om de toekomst van techniek vorm te geven.

Over Van Haren Installaties

Van Haren Installaties is een middelgroot installatiebedrijf gericht op Werktuigbouwkundige installaties. We hebben een uitstekende naam, zowel voor onze mensen als voor onze relaties. We leveren goed werk en doen voor geen enkel installatiebedrijf onder. Met een verscheidenheid aan specialismen in eigen huis, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren wij installaties in gebouwen. We zijn o.a. ISO 9001 gecertificeerd. Van Haren Installaties is actief in zowel nieuwbouw als renovatie in met name de sectoren industrie en utiliteit. We zijn een vertrouwde partner waarbij service, kwaliteit en kennis hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat uit ongeveer 65 collega’s met een gezonde mix van jong en oud. Waar plezier en hard werken goed samen gaan en er regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor en door het personeel.

Belangstelling voor het werkklimaat van Van Haren Installaties?

Reageer en schrijf een korte motivatie door te mailen naar Robert Jans, r.jans@vanharencuijk.nl of Marjon Bongers m.bongers@vanharencuijk.nl. Heb je nog vragen dan kan je gerust bellen of mailen. Je krijgt binnen 3 werkdagen een inhoudelijke reactie.