Disclaimer

E-mail

Alle e-mail, verzonden vanaf Van Haren Installatie-adressen, is uitsluitend bestemd voor de genoemde geadresseerde en kan informatie bevatten die vertrouwelijk en geprivilegieerd is. Dit geldt ook voor bijlagen.
Indien u bij toeval, per ongeluk of zonder specifieke toestemming e-mail van Van Haren Installaties hebt ontvangen, verzoeken wij u ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te stellen. Wij verzoeken u strikte vertrouwelijkheid te betrachten en de inhoud van de e-mail op geen enkele wijze te lezen, te kopiëren of anderszins te gebruiken.

Website

Onze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Van Haren Installaties is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie.
Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van typ-, prijs-, en programmeerfouten.
Alle afbeeldingen op de website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder toestemming van Van Haren Installaties niet worden gebruikt door derden.