Service & onderhoud

Wanneer u particulier of als bedrijf een contract afsluit bij een installatiebedrijf, is service en onderhoud een dienst die van hoge kwaliteit moet zijn. Service is ontzettend belangrijk en daarmee kunnen wij ons onderscheiden. Zo heeft Van Haren service onder andere een 24 uurs dienst voor onze vaste relaties.

De serviceafdeling van Van Haren Installaties bestaat uit een team van 15 werknemers. Onderhoud, service en het beheer ervan wordt verzorgd in woningen, utiliteit en in de industrie in de meest uiteenlopende zin. Onze servicewerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de desbetreffende fabrikant. We verzorgen alle werkzaamheden, zoals preventief, curatief, correctief en inspectief onderhoud. Hierbij kunt u rekenen op maatwerk.

Voor een veilige en goede werking van gasapparaten is regelmatig onderhoud belangrijk. Voor het verbranden van aardgas is namelijk erg veel lucht nodig en die lucht is meestal niet brandschoon. Daardoor vervuilt na verloop van tijd ieder gastoestel. Een goed onderhouden en afgestelde CV-ketel en/of warmwatervoorziening zal zichzelf terugbetalen op uw gasrekening. Als er een mechanisch ventilatiesysteem is aangebracht is onderhoud hiervan eveneens noodzakelijk.

Onze service heeft een 24-uurs dienst voor vaste relaties