Contracten

Voor een veilige en goede werking van gasapparaten is regelmatig onderhoud belangrijk.

Voor het verbranden van aardgas is namelijk erg veel lucht nodig en die lucht is meestal niet brandschoon. Daardoor vervuilt na verloop van tijd ieder gastoestel. Een goed onderhouden en afgestelde CV-ketel en/of warmwatervoorziening zal zichzelf terugbetalen op uw gasrekening.
Verder wordt door ons ook periodiek de gasleiding op dichtheid beproefd volgens de hieraan gestelde eisen in beoordelingsrichtlijn BRL 6000-16 en het resultaat hiervan vastgelegd. Dit biedt garantie voor optimale veiligheid, terwijl de kans op onwelkome storingen door goed onderhoud aanmerkelijk wordt verkleind.

Indien er een mechanisch ventilatie systeem is aangebracht is onderhoud hiervan eveneens noodzakelijk, in geval van een systeem met warmte terugwinfunctie is dit voorzien van luchtfilters welke periodiek dienen te worden vervangen om een gezond binnenklimaat te behouden.

Onze service-werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de desbetreffende fabrikant. Wij kunnen u een aantal “standaard” onderhoudscontracten aanbieden. U maakt een keuze die bij u past.

Inloggen monteurs

Downloads

Storing?

Urgent? 0485-335060

Niet urgent? info@vanharencuijk.nl

Vraag een vervanging of uitbreiding aan

Helaas nemen wij momenteel geen nieuwe klanten voor een onderhoudscontract aan. Dit om onze kwaliteit van dienstverlening te kunnen blijven waarborgen.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures