Hoofdmonteur Mark

Het mooiste van het werken als hoofdmonteur vind ik, dat je naast het leidinggeven ook nog eens zelf wat mag sleutelen. Je bent de spil tussen het kantoor en de monteurs en je zorgt ervoor dat alles op de bouw goed verloopt en kwalitatief goed wordt opgeleverd. Dit vergt soms best wel wat uitdaging.

Mijn werklocatie

Mijn dag begint altijd met een whiteboard meeting. Samen met de overige disciplines bepalen we hoe de dag eruit komt te zien en in welke volgorde we de werkzaamheden gaan uitvoeren. Sinds 2017 werk ik op de locatie MSD AH in Boxmeer. Hier zorg ik voor de nieuwbouw of grotere verbouwprojecten. Het is een uitdagende werklocatie, waar veel techniek en innovatie aanwezig is. Ook hebben we te maken met speciale ruimte condities en medische gassen. We werken vaak aan de luchtbehandeling, stoom & condensaat, koeling & verwarming, stikstof, koolzuur en verschillende watersystemen. Voor mij is het van groot belang dat het allemaal goed werkt, 24/7. Ik wil een betrouwbare partner in het geheel zijn!

Familiebedrijf

Al sinds 1998 werk ik bij van Haren Installaties. Het was mijn vader die van Haren Installaties  aandroeg toen het bedrijf waar ik werkte failliet ging. Mijn vader was de eerste werknemer in vaste dienst bij Van Haren Installaties. Als monteur in opleiding ging ik aan de slag en heb regelmatig met mijn vader mogen samenwerken. Dit ging prima, we hebben veel gelachen en veel geleerd van elkaar. Ook nu nog, na zijn pensioen, is mijn vader werkzaam bij van Haren installaties. Niet omdat het moet maar gewoon omdat hij het leuk vindt. Zo maken we nog steeds van zijn ervaring en kennis gebruik. Echt wel mooi!

Gemoedelijkheid

Bij van Haren Installaties wordt je echt gewaardeerd. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid en als dit goed gaat krijg je als je dit wilt ook meer verantwoordelijkheid. Ze staan open voor ontwikkeling. Ook delen we de ervaringen met elkaar. Als ik even iets wil overleggen dan bel ik een collega en houd ik de situatie tegen hem aan. “Dit kan ik echt met iedereen”, vertelt Mark. De sfeer is open en gemoedelijk. Ik vind dat elke persoon een belangrijke schakel is in het proces is. Je maakt een klus dan ook echt samen en dat vind ik het mooie van mijn werk!