Branche

Logistiek

Specialisme

Verwarming & Koeling

Kenmerken

Duurzaam & innovatief

VRF- systemen

GPR-normen

Vierkante meters

Bestaande hal: 105.000 m2

Nieuwe hal: 46.000 m2

Arvato SCS Heijen

Wij zijn verheugd om in opdracht van Arvato SCS vier hallen te voorzien van verwarming en koeling met behulp van geavanceerde VRF-systemen. Deze uitbreiding en vervanging maken deel uit van de groei van de intralogistieke activiteiten op de logistieke campus in Heijen, Limburg, met een totale oppervlakte van ongeveer 165.000 vierkante meter. Bij Van Haren Installaties dragen we bij aan het creëren van een comfortabel en optimaal gereguleerd klimaat in deze vier hallen. Met onze expertise in VRF-systemen streven we naar een perfecte balans tussen efficiëntie en comfort op de logistieke campus van Arvato SCS.

Bestaande hal moet operationeel blijven

Het project omvat de voorziening van verwarming en koeling voor twee bestaande hallen en twee nieuwe hallen. Een bijzondere uitdaging is dat de bestaande hal operationeel moet blijven tijdens de installatiewerkzaamheden voor de nieuwe systemen. Vanwege onze specialistische kennis en ervaring op dit gebied hebben we het vertrouwen gekregen om deze taak uit te voeren.

GPR-normen

Naast efficiëntie leggen we ook de nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Dit project voldoet aan de GPR-normen, waarmee we bijdragen aan een groenere toekomst. Arvato SCS zet zich in voor duurzame ontwikkeling, en met dit project laten we zien dat we onze logistieke campus ontwikkelen met oog voor het milieu.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Vooruitstrevende VRF-oplossingen bij van Haren Installaties BV

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures