Branche

Industrie & Utiliteit

Specialisme

Verwarming en koeling

Kenmerken

Duurzaam & innovatief

WTW systemen

VRF systemen

Vierkante meters

1150 m2

Vernieuwing Creamy Creation kantoor in Rijkevoort

Wij realiseren de volledige vernieuwing van het kantoor van Creamy Creation in Rijkevoort. Creamy Creation is een gerenommeerd bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie en staat bekend om haar hoogwaardige producten. Samen met onze gewaardeerde bouwpartner Berghege, zullen we dit kantoor aanpassen tot een modern, energiezuinig en comfortabel werkgebouw.

De Visie: Energiezuinig en Comfortabel

Bij Van Haren Installaties zijn we vastbesloten om duurzame oplossingen te bieden die zowel het milieu als het comfort van gebruikers ten goede komen. Voor het Creamy Creation kantoor streven we naar een energiezuinige omgeving waarin medewerkers zich comfortabel voelen. Onze focus ligt op het realiseren van een optimaal binnenklimaat, waarbij we gebruik maken van innovatieve technologieën en slimme ontwerpen.

Kenmerken van het Project

Gasloze Installaties: Het kantoor wordt volledig gasloos gemaakt, waardoor we de ecologische voetafdruk verminderen en bijdragen aan een duurzame toekomst.
VRF Systemen: Door gebruik te maken van VRF (Variabel Koelvloeistofdebiet) systemen zorgen we voor efficiënte verwarming en koeling in het gebouw, wat resulteert in een optimaal comfort voor de medewerkers.
WTW Systemen: Warmteterugwinning (WTW) systemen dragen bij aan energiebesparing door warmte te hergebruiken en zo de verwarmingskosten te verlagen.
Low Tech en Kosten Efficiënt: We hebben oog voor de wensen van de opdrachtgever en streven ernaar de installaties zo “low tech” mogelijk te realiseren, met behoud van kostenefficiëntie.
Comfortabel Binnenklimaat: Een comfortabel binnenklimaat is van essentieel belang voor de productiviteit en het welzijn van medewerkers. Onze installaties worden ontworpen om dit te waarborgen.
Afdoende Warmwater voor Kleedkamers: De kleedkamers worden voorzien van voldoende warmwatercapaciteit ten behoeve van de douches, wat zorgt voor het welzijn van het personeel.

Samenwerking met Berghege

In nauwe samenwerking met onze gewaardeerde bouwpartner Berghege, streven we ernaar om dit project tot een succesvolle afronding te brengen. Onze gezamenlijke expertise en toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit zullen resulteren in een modern, energiezuinig en comfortabel kantoorgebouw dat aansluit bij de behoeften van Creamy Creation.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Een comfortabel binnenklimaat met Van Haren Installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures