Branche

Logistiek

Specialisme

Luchtbehandeling

Verwarming & Koeling

Water en Sanitair

Kenmerken

Duurzaam & innovatief

Certificering: BREEAM ‘Excellent’

Vierkante meters

Warehouse: 21.196 m²

Kantoor: 1.000 m²

DC De Blakt in Venray

Direct aan de A73 gelegen realiseren wij in opdracht van AGC Venray Holding BV een nieuw distributiecentrum met kantoren in Venray op het bedrijventerrein De Blakt. De visie is het ontwikkelen van een modern distributiecentrum met hoogwaardige specificaties, zoals gasloze ‘all-elekctric’ klimaatinstallatie, zonnepanelen, hoogrendementsbeglazing, gecontroleerde ledverlichting en een energiemonitoringssysteem. Met een totale vloeroppervlakte van 25.000m2 gaat het gebouw voldoen een alle moderne specificaties en krijgt het het certificaat BREAAM-Excellent om zodoende de CO2-voetafdruk van het pand te minimaliseren.

Van Haren installaties

In de lijn van deze visie zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerp. Het project is door ons volledig geëngineerd. Zo gaan wij zorgen voor optimale verwarm- en koelinstallaties met bijbehorende regeltechniek en een goede water en sanitair voorziening. Deze laatste is voorzien van een grijs water systeem, waarbij er een gedeelte van hemelwaterafvoer wordt opgevangen en gebruikt gaat worden voor het doorspoelen van de toiletten.

Binnen dit project zijn wij compleet zelfvoorzienend. Dit houdt in dat wij het horizontale en verticale transport zelf regelen. Dit vergt flink wat afstemming met onze partners en aannemer van Bussel Groep, van Lanen BV als E-installateur en Kuypers voor de Sprinkler installatie. Onze expertise op deze volumebouw komt hierin goed van pas.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Expert in volumebouw

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures