Vierkante meters

Magazijn: 41.120 m²

Mazzanine: 3.000 m²

Kantoorruimte: 1.792 m²

Branche

Logistiek

Specialisme

Luchtbehandeling

Verwarming & Koeling

Water en Sanitair

Kenmerken

Enginering BIM gemodelleerd

Certificering: Excellent BRL 2020

ProDelta

Samen met onze bouwpartners Op het Veld elektrotechniek en VDR Bouwgroep realiseren wij een nieuw distributiecentrum op het bedrijventerrein Frankeneng in Ede.

Het was begin januari 2022 dat we starten met de eerste bouwvergadering. Een mooie en prettige start van de bouw, omdat we de bouwpartners al kennen uit eerder samen gemaakte projecten. Fijn werken dus, want je weet precies wat er van elkaar verwacht wordt.

Binnen dit project zijn wij verantwoordelijk voor de complete HVAC installatie. Van het ontwerp, enginering tot de montage. Denk hierbij aan de luchtbehandeling, koeling, verwarming, sanitaire voorzieningen en regeltechniek.

Het gebouw krijgt een oppervlakte van 42.000m2, wat verdeelt is over 4 units. Het is volledig gasloos en gaat uitgevoerd worden volgens de nieuwste richtlijn, Breeam Excellent BRL 2020. Het distributiecentrum wordt in gebruik genomen door drie verschillende huurders.

De wensen van de huurders

De wensen van de huurders hebben parallel gelopen met de bouw. Hiermee hebben zij inspraak gehad in de ontwikkeling van de bouw, wat lijdt tot een zo optimaal mogelijk resultaat.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Optimale regeltechniek bij Van Haren Installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures