Branche

Logistiek

Specialisme

Luchtbehandeling

Verwarming & Koeling

Water en Sanitair

Kenmerken

Duurzaam & innovatief

Certificering: BREEAM Very Good 2020

Vierkante meters

Hal: 32.500 m²

Kantoor: 1.050 m²

DC Twentekanaal

In samenwerking met het bouwteam: VDR bouwgroep, Op het Veld elektrotechniek en Janssen Wuts architecten realiseren wij een nieuw distributiecentrum met kantoorruimtes, mezzanine en buitenterrein op het XL businesspark in Almelo. Een project op een steenworp afstand van een door ons eerder gerealiseerd project Bleckmann.

Inmiddels zijn we sinds september 2022 gestart met de realisatie van dit pand. Van Haren Installaties ontwierp voor deze vestiging de gehele installatievoorziening, luchtbehandeling, warmtepompen, water en sanitaire voorzieningen volledig in Revit, waarbij duurzaamheid en energie efficiëntie steeds voorop hebben gestaan. Het pand wordt dan ook full-Electric opgeleverd en zal worden voorzien van een Breeam Very Good 2020 certificaat.

Multimodale ligging

Het XL Businesspark is volledig ingesteld op het transport voor binnen en buiten Europa. Met een ligging aan een van de een van de grootste binnenhavens van Nederland verbindt vervoerders en bedrijven van Nederland zich met de rest Europa. Een ideaal punt voor een logistiek pand met duurzame voorzieningen. Ook is het terrein direct aan de A35 gelegen en is het te bereiken per spoor. Multimodaal dus door zijn ideale ligging.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Uw expert in volumebouw

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures