Branche

Industrie en Utiliteit

Specialisme

Luchtbehandeling

Verwarming & Koeling

Water en Sanitair

Kenmerken

Technisch maatwerk

Warmtepompen

Vierkante meters

Totaal vloeroppervlakte circa: 2800 m²

Weemen Web Print Promo in Haps

Op het regionaal bedrijvenpark Laarakker in Haps realiseert Van Haren Installaties BV in opdracht van Weemen Web Print Promo een volledig nieuw bedrijfspand. Weemen realiseert hiermee een nieuw pand, waarbij de productie wordt gecentraliseerd naar een locatie. Een noodzakelijke verbetering, gericht op de toekomst!

Binnen deze nieuwbouw zijn wij verantwoordelijk voor de complete luchtbehandeling, verwarming en koeling, water, sanitair en regeltechniek. Door onze expertises en eerdere samenwerkingen heeft Weemen ons benaderd voor interesse. Hierna zijn wij aan de slag gegaan met het ophalen van de wensen en hebben wij net voor de zomer 2022 een op maat gemaakt ontwerp neergelegd. Na dit engineeringstraject zijn wij in oktober 2022 gestart met de uitvoering van de eerste werkzaamheden.

Technisch maatwerk

De drukkerij dient aan andere eisen te voldoen dan de andere ruimtes van het pand. Een zo optimaal mogelijk klimaat creëren, met de juiste combinatie van temperatuur en luchtvochtigheid heeft in het voortraject dan ook steeds centraal gestaan. Maximale luchtcirculatie in combinatie met verversing. Ook streven we naar optimale terugwinning van de energie bij het ventileren. Kostenbesparend, opwekking middels warmtepompen, een goede kwaliteit en duurzaam!

Dichtbij huis

Weemen coördineert in samenwerking met Michiels Management de nieuwbouw. Samen met de E-installateur van Lanen en bouwkundig aannemer Bots Bouwgroep realiseren wij dit prachtige project, dichtbij huis voor een fijne samenwerkingspartner.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Technisch maatwerk bij Van Haren Installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures