Branche

Logistiek

Kenmerken

Duurzaam & innovatief

Certificering: BREEAM Excellent 2020

Vierkante meters

Warehouse: 31.000 m2

Kantoor: 1840 m2

DSV Maastricht

Na oplevering van DSV Venlo 4 volgt DSV Maastricht 1. Met hetzelfde bouwteam zal in opdracht van Unibouw er een nieuw pand gerealiseerd worden rondom Maastricht Aachen Airport. Een multi-user warehouse van 31.000 m2 inclusief 4.700m2 mezzanine, bijna 2.000m2 kantoorruimte en 22 docks. Dit is het viervoudige van de huidige vestiging van DSV aan de Europalaan.

De installaties
Het pand zal door van Haren Installaties worden voorzien van alle W-installaties. Wij dragen zorg voor het ontwerp, de engineering, de projectleiding en de uitvoering van al het W-installatiewerk. Wij zijn verantwoordelijk voor de luchtbehandeling, warmtepompen en alle sanitaire voorzieningen.

Breeam excellent 2020
Wij vinden duurzaam bouwen belangrijk. Het pand wordt voor oplevering bezocht door een assessor van Breeam en toetst het aan de vernieuwde richtlijn van 2020. Het wordt dan opgeleverd met het certificaat Breeam excellent 2020.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Specialist in W-Installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures