Branche

Logistiek

Specialisme

Luchtbehandeling

Verwarming & Koeling

Water en Sanitair

Kenmerken

Duurzaam & innovatief

Certificering: BREEAM Excellent 2020

Vierkante meters

Crossdock 18.500m2

Kantoor: 5.000m2

Begane grond 15.000 m2

Verdieping 20.000m2

DSV Venlo 5

Vertrouwen geeft vertrouwen! In opdracht van Unibouw realiseren wij het W-installatiewerk bij de bouw van DSV Venlo 5. En dit is niet de eerste keer. Al eerder realiseerde wij met dit bouwteam DSV Venlo 4 en DSV Tholen 1. Een bouwteam wat werkt en weet wat ze aan elkaar hebben. Het werkt fijn.

De installaties

Het pand heeft door zijn hoogte bouwkundig extra uitdaging. Naast het kantoorpand en een crossdock wordt een dubbeldeks warehouse gebouwd. Deze is voorzien van een hellingbaan, rangeerterrein en docks op hoogte. Op beide verdiepingen zijn dan laad en losplekken voor de vrachtwagens aanwezig. Van Haren Installaties is verantwoordelijk voor het ontwerp, de engineering, de projectleiding en de uitvoering van de complete W- Installatie. Hierbij worden de installaties volledig elektrisch aangelegd. Dit betreft de luchtbehandeling, warmtepompen en sanitaire voorzieningen.

GBS en onderhoud

Na oplevering dragen wij ook zorg voor het onderhoud van de installaties. Met ons gebouwbeheersysteem meten wij op afstand de installaties. Wij verzamelen de waardes van het binnenklimaat, de temperatuur en de luchtvochtigheid en zorgen op afstand voor voldoende ventilatie. Dit met als doel een zo energiezuinig klimaat te creëren.

Breeam excellent 2020

Wij vinden duurzaam bouwen belangrijk. Het pand wordt voor oplevering bezocht door een assessor van Breeam en toetst het aan de vernieuwde richtlijn van 2020. Het zal dan worden opgeleverd met het certificaat Breeam excellent 2020. De verwachte oplevering zal eind 2023 zijn.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Specialist in het gebouwbeheersysteem en onderhoud van technische installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures