Branche

Onderwijs & Overheid

Specialisme

Verwarming & Koeling

Water en Sanitair

Luchtbehandeling

Regeltechniek en gebouwbeheersysteem (GBS)

Engineering & BIM

Kenmerken

Duurzaam door maximaal hergebruik

Klimaatplafonds

Warmtepomp

Luchtbehandelingskasten

Vierkante meters

10500 M2 BVO

Ver- en nieuwbouw gemeentehuis Land van Cuijk

In samenwerking met het gemeentebestuur van Land van Cuijk nemen we deel aan de transformatie van het gemeentehuis tot een modern en functioneel complex dat verschillende belangrijke functies zal huisvesten.

Dit project omvat de realisatie van kantoorruimtes, een veelzijdig vergadercentrum, een gastvrij eet- en werkcafé, en een raad- en trouwzaal. Met een totale oppervlakte van ongeveer 8.000m² BVO, verdeeld over 5.500m² bestaande en 2.500m² nieuwe vierkante meters, zal het vernieuwde complex ruimte bieden aan diverse activiteiten en evenementen.

Maximaal hergebruik

Het complete gebouw wordt gerenoveerd, waarbij maximaal hergebruik wordt nagestreefd, wat bijdraagt aan zowel duurzaamheid als efficiëntie. Terwijl we de bestaande W installaties grondig herzien, en waar mogelijk hergebruiken, voegen we gelijktijdig nieuwe bouwelementen toe aan het bestaande gebouw en renoveren we het met zorg. Gas wordt verwijderd en een geheel nieuw klimaatplafond zal bijdragen aan een comfortabele en energiezuinige omgeving voor de gebruikers van het complex.

Met vier bouwlagen – inclusief een kelder, begane grond, eerste en tweede verdieping – is dit project een combinatie van nieuwbouw en verbouwing. De in de kelder gesitueerde parkeergarage met bij ruimten blijft grotendeels ongewijzigd en blijft dienen als handige voorziening voor gebruikers van het complex.

In eigen gemeente

Bij Van Haren Installaties zijn we trots om onze expertise in te zetten voor dit uitdagende en betekenisvolle project. We kijken ernaar uit om dit binnen onze eigen gemeente toekomst te geven!

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Maximaal hergebruik van bestaande W-installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures