Branche

Logistiek

Specialisme

Verwarming & Koeling

Water en Sanitair

Luchtbehandeling

Afvoer inclusief hemelwaterafvoer

Kenmerken

Warmtepompen

Vierkante meters

HANOS Apeldoorn

Eind 2023 zijn we begonnen met de uitbreiding van een nieuw Food distributiecentrum voor Hanos in Apeldoorn. Deze uitbreiding aan de huidige locatie omvat een toevoeging van maar liefst 10.000m2. Dit resulteert voor Hanos in een verdubbeling van de bestaande capaciteit. Er worden 33 extra docs toegevoegd, waarmee ze zich klaarmaken voor aanhoudende groei.

Binnen dit project zijn wij verantwoordelijk voor de nieuwe complete W-installaties. Dat betekent dat wij zorgen voor de luchtbehandeling, verwarming, koeling via warmtepompen, waterleidingen, sanitair en afvoersystemen, inclusief hemelwaterafvoer.

Het centrum

Bij het ontwerp van de uitbreiding heeft niet alleen de opslag van goederen centraal gestaan, maar telde ook vooral het welzijn van de medewerkers. De uitbreiding omvat veel raampartijen, zowel aan de zijkanten als op het dak.

HANOS horecagroothandel

Hanos is een Nederlandse groothandel die zich specialiseert in voedingsmiddelen en non-foodproducten, met een focus op de horeca, grootverbruikers en detailhandel. Ze heeft vestigingen in Nederland, en ook in andere Europese landen, waaronder Belgie.

Binnen dit project werken we nauw samen met bouwbedrijf VDR en E-installatiepartner Op het Veld.

 

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Technische uitdaging?

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures