Branche

Onderwijs en Overheid

Specialisme

Verwarming & Koeling

Water en Sanitair

Luchtbehandeling

Regeltechniek en gebouwbeheersysteem (GBS)

Kenmerken

Conform BENG richtlijnen

Frisse scholen klasse B

Vierkante meters

1900 m2 gebouwoppervlakte

Nieuwbouw IKC Aarlesche Erven in Best

Als specialisten op het gebied van installatietechniek hebben we het voorrecht om de complete W-installaties voor dit project te mogen gaan verzorgen. Onze werkzaamheden omvatten water, sanitair, luchtbehandeling, verwarming, koeling en regeltechniek.

In samenwerking met installatieadviseur Gorkam, spelen we een rol in het ontwerpen en engineeren van de installaties. Met behulp van technologieën zoals Revit worden de installaties tot in detail uitgewerkt, geoptimaliseerd en wordt gezorgd voor efficiëntie en de juiste functionaliteit. Q1-2024 zullen we vol enthousiasme beginnen aan de realisatiefase van dit innovatieve project.

Kenmerken van het project

Het pand wordt gebouwd in overeenstemming met de BENG-regelgeving en voldoet aan de eisen van frisse scholen klasse B. Duurzaamheid en comfort staan centraal en het gebouw biedt niet alleen efficiëntie maar ook een gezonde omgeving voor leerlingen en medewerkers.

Bouwteam

De opdrachtgever voor dit project is Stichting Best Onderwijs, en we nemen deel als onderdeel van een hecht bouwteam. Samen met Van der Horst Aannemers, Gabriels Elektro, Sors Architecten en Gorkam installatieadviseur, bundelen we onze krachten en realiseren we een geïntegreerde aanpak.

Resultaat

Het uiteindelijke kindcentrum omvat verschillende belangrijke ruimtes, waaronder een ontmoetingsruimte, onderwijsruimten, een speellokaal en kinderopvangfaciliteiten. We kijken ernaar uit om bij te dragen aan een succesvolle realisatie van dit project.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Technisch maatwerk door Revit en engineering op maat

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures