Branche

Onderwijs en Overheid

Specialisme

Verwarming & Koeling

Water en Sanitair

Luchtbehandeling

Regeltechniek en gebouwbeheersysteem (GBS)

Kenmerken

Conform BENG richtlijnen

Frisse scholen klasse B

Vierkante meters

1900 m2 gebouwoppervlakte

Nieuwbouw IKC Aarlesche Erven in Best

We zijn gestart met de bouw van een volledig nieuw en duurzaam kindcentrum, gelegen in de nieuwe woonwijk Aarlesche Erven in Best.

Kinderen van 0 tot 13 jaar uit de wijk en het omliggende (buiten)gebied van Aarle kunnen hier straks terecht voor onderrwijs, peuter- en kinderopvang. Deze zijn nauw met elkaar verbonden. Wij zijn verantwoordelijk voor de volledige W-installaties: de water- en sanitaire voorzieningen, luchtbehandeling, verwarming, koeling en regeltechniek.

In samenwerking met installatieadviseur Gorkam spelen we een rol in het ontwerpen en engineeren van de installaties. Met behulp van Revit worden de installaties tot in detail uitgewerkt, geoptimaliseerd en wordt gezorgd voor efficiëntie en de juiste functionaliteit. Het tweede kwartaal van 2024 zijn we vol enthousiasme begonnen aan de realisatiefase van dit innovatieve project.

Kenmerken van het project

Het pand gaat voldoen aan de BENG-regelgeving, waarbij de school het kenmerk Frisse school klasse B krijgt. Duurzaamheid en comfort staan centraal en gaat de leerlingen en leerkrachten een gezonde en frisse leeromgeving bieden.

Bouwteam

We werken voor opdrachtgever Stichting Best Onderwijs, waarbij we nauw samenwerken met een hecht bouwteam. Samen met Van der Horst Aannemers, Gabriels Elektro, Sors Architecten en Gorkam installatieadviseur, bundelen we onze krachten en realiseren we een geïntegreerde aanpak.

Resultaat

Het uiteindelijke kindcentrum omvat verschillende belangrijke ruimtes, waaronder een ontmoetingsruimte, onderwijsruimten, een speellokaal en kinderopvangfaciliteiten. We zijn blij bij te dragen aan dit mooie project!

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Technisch maatwerk door Revit en engineering op maat

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures