Branche

Onderwijs & Overheid

Specialisme

HVAC en WKO systeem

Kenmerken

Duurzaam & innovatief

Vierkante meters

4.495 m²

Nieuwbouw Kindcentrum Zeeland

Een mooie opdracht in het dorpje Zeeland. In het centrum van het dorp is in 2014 een nieuwe school door van Haren gerealiseerd. Doel: een pand waarbij het kind centraal staat, voorzieningen voor het kind centraal geregeld worden en dit in een duurzaam pand plaatsvindt. Een mooie uitdaging voor van Haren Installaties. Het telt een vloeroppervlakte van in totaal 4495 m2.

Van Haren Installaties en het kindcentrum

Het project is met een aanbesteding aan van Haren toegekend. In september 2013 kwamen ze voor het eerst bijeen. Samen met bouwpartners Bonnemayer Architecten en bouwbedrijf Wagemakers werd het ontwerp gemaakt en startte van Haren in 2014 met de bouw. Het pand is door van Haren voorzien van de complete HVAC en WKO installatie. De WKO installatie is voorzien van 2 open bronsystemen van ieder 20m3/h. Het pand is in 2015 opgeleverd en wordt door van Haren nog volledig onderhouden.

Kindcentrum Zeeland

In het kindcentrum van Zeeland zitten 2 basisscholen, een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, Amarant voor kinderen met een verstandelijke beperking, kinderfysiotherapeuten, een logopediste, Pantein-wijkverpleging,  diëtiste, muziekvereniging Zeelandia en de  GGD gehuisvest.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Speciale regeltechnieken in de overheid

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures