Branche

Logistiek

Specialisme

Duurzaamheid VRF systeem / luchtbehandeling / verwarming en koeling / water en sanitair / Engineering

Kenmerken

Duurzaam

Vierkante meters

Hal: 12.000 m²

Kantoor: 300 m²

LSE Venlo Warehouse

In opdracht van Unibouw is Van Haren Installaties gevraagd voor de W-installaties van het distributiecentrum van LSE in Venlo.

Deze bijzondere hal met een oppervlak van 12.000 m2 magazijn en 300m2 kantoor heeft een prachtige nieuwe locatie gekregen in Venlo. LSE is een middelgroot bedrijf wat in meerdere panden in de omgeving gesitueerd zit. Door de aanhoudende groei worden deze locaties nu samengebracht op een locatie.

Installaties door van Haren

Het werken in een bouwteam in samenwerking met Unibouw en Op het Veld is in het verleden al vaker succesvol verlopen. Naast deze ervaring heeft van Haren ook veel ervaring in de logistiek en dit maakte dat Unibouw koos voor ons als partner. Het betrof een bouw met weinig wijzigingen wat resulteerde in een bouw van 6 maanden. Van Haren Installaties ontwierp en realiseerde voor deze bouw een Full Electric duurzaam systeem. Het pand werd opgeleverd in juli 2021.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten