Branche

Industrie en Utiliteit

Specialisme

Luchtbehandeling

Warmtepompen

Water en sanitair

Klimaatplafond

Kenmerken

Lage voetprint C02

Vierkante meters

12.000 m²

Marel Boxmeer

Marel Boxmeer gaat uitbreiden met een nieuw warehouse. Het pand is gelegen aan de Lionstraat in Boxmeer en krijgt een oppervlakte van 12.000m2. Na een succesvol aanbestedingstraject gaat Van Haren Installaties zorgen voor de complete W-installatie. Denk hierbij aan de luchtbehandeling, warmtepompen, vloerverwarming en de regeltechniek met afstandbeheer.

De Installatie

Een stukje technisch maatwerk, afgestemd op de wensen van Marel. Met deze installatie wordt er gedurende het hele jaar een aangenaam binnenklimaat in het kantoor en in het warehouse gerealiseerd, met zo min mogelijk energiekosten. Dit bereiken wij door het inzetten van de juiste warmtepompen, klimaatplafonds, luchtbehandeling met warmteterugwinning en slimme regeltechnieken. Tevens kijken wij ook naar de total costs of ownership voor de klant en het milieu.

Regeltechniek & gebouwautomatisering

Nadat wij, aan het einde van dit jaar, de installaties hebben opgeleverd gaan we aan de slag met het beheer, onderhoud, keuring, inspectie en de regeltechniek. Op afstand bedienen wij de systemen, waarbij wij streven naar een zo optimaal mogelijk klimaat tegen zeer lage energie kosten. Optimalisatie van het klimaat door slimme gebouwautomatisering.

Vaste partner

Marel is voor ons een vaste relatie en dat maakt de samenwerking fijn. Er heerst een prettige werksfeer en we weten wat we aan elkaar hebben. Met de juiste voorbereiding en samenwerking brengen wij dit project tot een goed resultaat.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Expert in het inregelen van technische installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures