Branche

Gezondheidszorg

Industrie & Utiliteit

Specialisme

Luchtbehandeling

Verwarming & Koeling

Water & Sanitair

Regeltechniek & GBS

Engineering & BIM (Revit)

Kenmerken

Certificering: BREEAM 2014 OUTSTANDING

Duurzaam en innovatief

Vierkante meters

Wasserij: 11.000 m²

Kantoor: 16.000 m²

Oppervlakte: 11.000 m²

Hoogte: 17 m

Nedlin Healthcare

Van Haren Installaties realiseert voor Nedlin Healthcare een nieuwe healthcare wasserij. Voor wat betreft de engineering is dit voor ons een prachtige uitdaging. Het pand wordt namelijk voorzien van veel interne transportsystemen en procesinstallaties. Een mooie opdracht voor van Haren Installaties.

Dit bijzondere pand met een oppervlak van 11.000 m2 is 17m hoog. Bij het ontwerp is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. De nieuwe wasserij gaat namelijk het BREEAM certificaat OUTSTANDING krijgen. Het hoogst haalbare certificaat binnen de certificering van BREAAM.

Aandeel van Haren Installaties

Van Haren is trots deelgenoot te mogen zijn van dit project. Ons aandeel aan het project is het ontwerp en de bouw van de W-Installaties. Het reikt van de luchtbehandeling, verwarming en koeling, water en sanitair voorziening tot aan de regeltechniek & GBS. Onze ervaring in BIM d.m.v. Revit en onze ervaring in de diverse BREEAM projecten komt hierin goed van pas.

Wij werken in dit project samen met bouwpartners: Willems Bouw Venlo, Energa Venlo en Altebra Belgie. De oplevering van dit pand zal mei 2022 plaatsvinden.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Energiezuinige en duurzame installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures