Branche

Industrie/ Utiliteit

Specialisme

Eigen ontwerp van de installaties / Duurzaamheid / WKO installatie met 4 open bronnen / Sprinkler / Klimaatplafonds

Kenmerken

Duurzaam & innovatief

Breaam certificering ‘very good’

Vierkante meters

5.500 m2

Nieuwbouw Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen

Nabij het Maasziekenhuis, pal aan de A77 is het nieuwe pand van de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen gesitueerd. Het is een mooi en open gebouw en bied werkruimte voor 200 medewerkers. Het gebouw is 20m hoog, telt 5 verdiepingen en biedt 179 parkeerplaatsen. 

Het project is uitgevoerd in opdracht van de Rabobank. De opleverdatum was December 2013.  Bij het ontwerp was duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt.

Het aandeel van van Haren

De engineering werd gestart in 2011. We kregen de volledige vrijheid om onze expertise kwijt te kunnen en met een eigen ontwerp van de installaties werd de bouw gestart. In samenwerking met Nabuurs elektro en van der Heyden bouw en ontwikkeling uit Schayk is het gebouw in december 2013 opgeleverd. Bijzonder aan het pand is dat deze is voorzien van 4 open bronsystemen van elk 10m3/h. Tevens is het gehele kantoor voorzien van klimaatplafonds waarmee elke ruimte apart verwarmd of gekoeld kan worden. Ook is het gehele kantoor voorzien van een sprinkler installatie.

Breeam gecertificeerd

Het project is voorzien van het BREEAM-very good certificaat, wat betekent dat het project aan een score >55% aan duurzaamheidscriteria heeft voldaan.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Expert in het ontwerpen van technische installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures