Branche

Woningbouw

Specialisme

Vervanging WKO systemen

Vervanging warmtepompen

Bodemwarmtewisselaar

Kenmerken

Gasloos

Technisch maatwerk

Vierkante meters

48 appartementen

45 grondgebonden woningen

2 technische ruimtes

Stekkenberg Groesbeek

In opdracht van Oosterpoort zijn we gestart met het vernieuwen van de installaties voor 45 grondgebonden woningen, waarbij we de woningen voorzien van nieuwe warmtepompen. Daarnaast zullen we ook de complete technische ruimtes van twee appartementencomplexen aanpassen en ook uitrusten met nieuwe warmtepompen.

Achtergrond

Deze opdracht is voortgekomen uit eerdere succesvolle samenwerkingen met Oosterpoort en vanuit ons specialisme in Warmte-Koude Opslag (WKO) bronnen.

Optimalisatie van Meet- en Regeltechnieken

In de technische ruimtes worden bestaande meet- en regeltechnieken vervangen door een geavanceerd systeem, met als doel maximale energie-efficiëntie te behalen. Daarnaast zal een bodemwarmtewisselaar worden geïntegreerd om ook het gebruik van natuurlijke bronnen optimaal te benutten.

Duurzaamheid

Bij Van Haren Installaties blijven we ons inzetten voor duurzaamheid en hoogwaardige installatiediensten. We kijken ernaar uit om dit project tot een succes te maken en een groenere toekomst voor Stekkenberg Groesbeek te helpen realiseren.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Optimale meet- en regeltechnieken bij Van Haren Installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures