Branche

Logistiek

Specialisme

Luchtbehandeling

Verwarming en koeling

Water- sanitair

Engineering

Kenmerken

Duurzaam

Vierkante meters

Crossdock: 4.720 m²

ADR ruimte: 1.756 m²

Kantoor: 707 m²

Werkplaats: 525 m²

Thijs Logistiek

In opdracht van VDR en in samenwerking met onze bouwpartners Op het Veld elektrotechniek en Janssen Wuts Architecten zijn wij verantwoordelijk voor de aanleg van de W-installaties van het nieuwe pand van Thijs Logistiek in Weert.

Thijs logistiek is een fijnmazig stads- en regio distributiecentrum wat lading vervoert in de Benelux. Standaard lading, maar ook lengtegoederen, buitenmaatse goederen en ook gevaarlijke stoffen worden onder de diverse regelgevingen en vereisten vervoerd. Het bedrijf groeit en hierdoor heeft het bedrijf gekozen voor een nieuw pand. Voor hen gelegen om de hoek, maar waar meer ruimte en het nieuwe crossdock leidt tot een enorme efficiëntieslag. Tevens geeft het nieuwe pand alle gelegenheid tot verdere groei en wordt het voorbereid op zonnepanelen.

Deze hal heeft een Crossdock van 4.720 m2, een ADR ruimte van 1.756 m2, een kantoorruimte van 707 m2 en een werkplaats van 525 m2. Tevens zijn er 42 laaddocks geschikt voor vrachtwagens en 11 laaddocks speciaal voor busjes en bedrijfswagen.

Installaties aangelegd door van Haren

In overleg met de opdrachtgevers zorgde van Haren voor een eigen ontwerp van de W-Installaties in het pand. Het pand wordt in december 2021 opgeleverd.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Energiezuinige en duurzame installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures