Branche

Logistiek

Specialisme

Luchtbehandeling

Verwarming & Koeling

Gas-, Water en Sanitair

Kenmerken

Duurzaam & innovatief

Vierkante meters

60.000 m2

Waarvan 2.000 m2 kantoor en 55 laaddocks.

Verbruggen Haps

In opdracht van VDR Bouwgroep realiseert van Haren Installaties een groot distributiecentrum op het Businesspark Laarakker langs de A73 bij Cuijk. 

Deze hal heeft een oppervlak van 60.000 m2. Vergelijkbaar met zo’n 10 voetbalvelden. Mede door deze omvang een bijzonder project.

Installatie door Van Haren Installaties

Voor Van Haren Installaties een grote opdracht dichtbij huis! De complete W-installatie is door van Haren ontworpen en gemoteerd. De gehele installatie is duurzaam ontworpen. Dat wil zeggen dat het volledig gasloos en met warmtepompen is ingericht.

Eigen ontwerp

Duurzaam moet het zijn en dit maakte dat wij hebben gewerkt met een eigen ontwerp. De gehele installatie is Full electric. Aangezien Verbruggen goederen opslaat in het warehouse voor supermarkten zijn er eisen betreffende het binnenklimaat. Het warehouse wordt d.m.v. VRF units (warmtepompen) tussen de 15 en 25°C gehouden. De kantoren met een zeer luxe uitstraling worden verwarmd en gekoeld door een VRF systeem in combinatie met satelietunits.

Het distributiecentrum is opgeleverd met een Breeam Very Good label.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Ontwerp en installatie complete W-installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures