Branche

Industrie/ Utiliteit

Specialisme

Luchtbehandeling

Verwarming & Koeling

Gas-, water- en sanitair aanleg

Kenmerken

Energiezuinig en duurzaam

Vierkante meters

9.100  m²

Nieuwbouw bedrijfspand Vostermans

In opdracht van Vostermans Onroerend Goed realiseert Van Haren Installaties de werktuigbouwkundige installaties van een nieuw bedrijfspand aan de Jachthavenweg te Blerick-Venlo.

Dit bedrijfspand heeft een oppervlakte van circa 9100 m2 bestaande uit 4.300m2 productieruimte, 4.600m2 expeditie ruimte en opslaghal en 200m2 kantoorruimte.

Het aandeel van Van Haren Installaties

Voor het nieuwe bedrijfspand maakt Van Haren Installaties als bouwteampartner een compleet eigen ontwerp in samenwerking met de opdrachtgever.
De nieuwbouw is voorzien van een lucht waterwarmtepomp in combinatie met een VRF systeem in de kantoren. De vloerverwarming in de kantoren zorgt voor aangename stralingswarmte en de na regeling gebeurt met het VRF systeem. In het warehouse en de productieruimte zorgt vloerkoeling en vloerverwarming voor een aangename werkomgeving. Het geheel wordt aangestuurd door een Priva regeling.
Het zeer duurzame nieuwbouw project heeft een GPR score behaald van 8,7

Vostermans

Vostermans is een internationaal familiebedrijf die zich hebben gespecialiseerd in ventilatie en aluminium gietwerk. Wereldwijd hebben ze inmiddels meer dan 450 medewerkers. Hun hoofdvestiging is gevestigd in Venlo en exporteren naar meer dan 75 landen.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Experts in werktuigbouwkundige installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures