Branche

Logistiek

Specialisme

Verwarming & Koeling

Water en Sanitair

Luchtbehandeling

Kenmerken

Breeam 2020

Vierkante meters

24.000 m2 Warehouse

900 m2 Kantoor

3000 m2 Mezzanine

Wanssum 2

In opdracht van Peters Bouw en Onderhoud realiseren wij, in samenwerking met Op ’t Veld Elektro en VST Fire Solution, twee distributiecentra gelegen aan het water van Wanssum. Het project heet Wanssum 2. Deze twee centra zullen een rol spelen in het faciliteren van efficiënte logistiek aan het water.

De HVAC-installaties

Beide panden zijn ontworpen met kantoorfaciliteiten. Eén van de kantoren zal inpandig zijn, de andere is hier direct aangrenzend. Wij zijn verantwoordelijk voor het realiseren van de complete W-installaties in deze panden. Dit omvat luchtbehandelingssystemen voor optimale luchtkwaliteit, verwarming en koeling voor het creëren van een comfortabele werkomgeving, evenals gas, water- en sanitaire voorzieningen.

Strakke tijdsplanning

De opdracht werd net voor de bouwvakantie aan ons toevertrouwd, en we streven ernaar om het eerste gedeelte in het eerste kwartaal van 2024 op te leveren. Dit is een van de uitdagingen die we omarmen. De strakke tijdsplanning vraagt om zorgvuldige technische expertise en grondige planning. We staan klaar om deze uitdaging aan te gaan en we zijn dan ook vastbesloten dit met succes te realiseren.

De duurzaamheidsmeter

DC Wanssum 2 zal worden gecertificeerd met het BREEAM-certificaat 2020.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Toonaangevende installaties voor een duurzame werkomgeving

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures