Branche

Logistiek

Farmacie

Specialisme

Volledige W-Installatie

Kenmerken

Certificering: BREEAM *** VERY GOOD

Vierkante meters

62.000 m²

WDP Alloga Alliance Healthcare Veghel

Op Foodpark Veghel komt een megagroot farmaceutisch distributiecentrum. Alliance Healthcare en dochteronderneming Alloga bouwen een groot pand voor de distributie van geneesmiddelen. 

Het centrum omvat 62.000 m² oppervlakte aan opslaghal. Dit is vergelijkbaar met zo’n 26 voetbalvelden. Tevens zal het hoofdkantoor zich hier vestigen. Uit omliggende vestigingen Tiel, Wychen en Den Bosch komen de werknemers over en vestigen zich op de 3000 m² tellende kantoorruimte.

Installaties door van Haren

van Haren Installaties ontwikkelt voor WDP Alloga de volledige W-Installatie. Dit houdt in dat wij de complete verwarming en koeling van het Warehouse voorzien, inclusief alle installaties in het kantoor. Van Haren Installaties werkt aan aan dit project samen met VDR bouwgroep. Een mooie opdracht omdat dit een grote logistieke centrum op een steenworp afstand van diverse medewerkers te realiseren is. Het project wordt in juli 2022 opgeleverd.

WDP Alloga wordt tevens gebouwd onder de voorwaarden dat deze voldoen aan de BREEAM Very Good certificering. Een certificaat dat de duurzaamheidsprestatie van deze nieuwbouw bevestigd.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Specialist in W-installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures