Branche

Woningbouw

Specialisme

Verwarming & Koeling

Water en Sanitair

Kenmerken

Duurzaam & innovatief

Bodemwarmtewisselaar (BWW)

Vierkante meters

Complex 1: 690 m2 x 5

Complex 2: 690 m2 x 5

Totaal: 6900 m2 vloeroppervlakte

Weijstaete 4 en 5 van Mooiland

Het werken in een vast bouwteam werpt zijn vruchten af. In opdracht van Van der Heijden bouw en ontwikkeling starten we binnenkort met de bouw van 68 appartementen ‘Weijerstaete Fase 4 en 5’ in Boxmeer.

Binnen dit project zijn wij verantwoordelijk voor het gehele W-Installatiewerk.

Bodemwarmtewisselaar en Revit

Speciaal te benoemen is dat er een bodemwarmtewisselaarsysteem wordt geplaatst voor het duurzaam verwarmen en het koelen van het pand. Elk appartement krijgt een individuele warmtepomp die hieraan wordt gekoppeld. Het complete ontwerp is in REVIT gemaakt. Een mooie klus, dichtbij huis, met dezelfde opdrachtgever Mooiland en het vaste bouwteam van der Heijden bouw en ontwikkeling en Elektro Technisch Buro Nabuurs. Op naar een mooi eindresultaat! Zo eind 2023 verwachten we de 68 appartementen op te leveren.

Projectbezoek Frank

Frank, projectmanager bij Van Haren Installaties BV, deelt details over de 68 appartementen van ‘De Weijerstaete 4 en 5’ van Mooiland. Onze verantwoordelijkheid omvat het engineeren, REVIT ontwerpen en monteren van de volledige HVAC-installaties, waaronder verwarming, koeling, water en sanitair.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Duurzaam door technisch maatwerk

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures