Branche

Onderwijs en overheid

Specialisme

Verwarming & Koeling

Water en Sanitair

Kenmerken

Duurzaam

Frisse scholen

Vierkante meters

Oppervlakte: 858 m2

Yuverta bouwdeel D

Van Haren Installaties BV realiseert voor het Yuverta college in Roermond, in navolging op het eerder opgeleverde nieuwe schoolgebouw, bouwdeel D. Dit gebouw omvat een sporthal en praktijklokalen, waarmee Yuverta haar leeromgeving verrijkt. 

De kern van het project betreft de aanleg van de complete HVAC-installaties in het gebouw. De HVAC-installaties, wat staat voor verwarming, ventilatie en airconditioning inclusief aanleg van riolering en watervoorzieningen, draagt bij aan optimaal comfort en gebruiksgemak van de school.

Daarbij is een doordacht luchtbehandelingssysteem belangrijk, zeker in een gebouw met zowel sportieve als educatieve functies. Wij dachten mee en zette onze expertise in om de luchtkwaliteit te kunnen waarborgen. Het draagt bij aan een gezond en productieve omgeving voor zowel studenten als sporters.

Duurzaamheid

In lijn met de visie van Yuverta staat duurzaamheid centraal in dit project. Het streven naar een “frisse school” benadrukt het belang van milieubewustzijn en energie-efficiëntie. Van Haren Installaties BV ondersteunt deze visie door geavanceerde regeltechniek toe te passen. Hiermee wordt niet alleen de efficiënte werking van systemen gewaarborgd, maar wordt ook actief bijgedragen aan energiebesparing.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Goed uitgekiende luchtbehandelingssystemen door van Haren Installaties

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures