Branche

Onderwijs en overheid

Specialisme

Engineering & BIM

HVAC

Kenmerken

Groen en duurzaam schoolgebouw

Vierkante meters

Oppervlakte: 8800 m2

Yuverta college Roermond

Van Haren Installaties realiseert voor Yuverta in Roermond de volledige W-installatie. Een bijzonder mooi project vanwege zijn groene gedachten. Leerlingen gaan les krijgen in een geheel nieuwe groene lesomgeving. Een energiezuinig gebouw midden in een groene omgeving. 

De school gaat een oppervlakte krijgen van 8800 m2 en krijgt een nieuwe locatie naast de huidige school.

Niet-openbare aanbesteding

Als lid van het bouwteam heeft van Haren Installaties deze aanbesteding gekregen. Het is een project dat ons via een Europese niet-openbare aanbesteding is toegekend. Met een vooropgesteld budget heeft het bouwteam een voorlopig ontwerp omgezet naar een definitief ontwerp. In augustus 2020 werd de start gemaakt met het engineeringstraject, waarna de oplevering in september 2022 heeft plaats gevonden. Dit waren onze bouwpartners: Wijnen Bouw Horst, Energa elektrotechniek Venlo, Adviesbureau Nelissen Eindhoven en Architect De twee Snoeken ‘s-Hertogenbosch.

Uitdagingen voor Van Haren Installaties

Op de locatie worden vier onderdelen van het college samengebracht: VMBO, MBO, de bedrijfsopleidingen en het bestuursbureau. Dit bestaande onderwijs zal doorgaan tijdens de bouw van de nieuwbouw. Het is voor ons een mooi project omdat van Haren zelf de engineeringsfase mag uitvoeren en wij onze expertise in BIM en de engineering goed kunnen toepassen.

Heb jij een bouwuitdaging voor ons?

Bovenstaand project is het bewijs dat Van Haren Installaties hét gespecialiseerde bouwbedrijf is voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van scholen. Zoek jij een oplossing voor een uitdagend bouwproject?

Neem contact op Terug naar onze projecten

Experts in BIM Engineering voor onderwijsinstellingen

Van Haren Installaties is jouw partner en totaalinstallateur op het gebied van werkbouwkundige industriële installaties in de regio’s Noordoost Brabant, Noord-Limburg, Cuijk en Nijmegen.

We richten ons voornamelijk op nieuwbouw, verbouw, onderhoudsservice en regeltechnieken in de industrie, logistiek, farmacie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Tevens realiseren wij het installatiewerk bij particulieren en in de woningbouw.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, samen met onze opdrachtgevers zetten we steeds meer in op energiezuinige en duurzame installaties.

Wij zoeken jou!

Vind jouw nieuwe baan bij Van Haren Installaties

Bekijk onze vacatures