Vacature: Projectleider W (HVAC)

Je bent een Projectleider Werktuigbouw (Klimaattechniek/HVAC) op HBO-niveau die toe is aan een ander klimaat. Je werkt graag aan interessante installaties bij de aansprekende opdrachtgevers van Van Haren Installaties. Je houdt van de Brabantse gemoedelijkheid en werkt het liefst bij een bedrijf waar je geen nummer bent. Daarom kennen alle ruim 65 collega’s elkaar. De lijnen zijn kort, de sfeer is informeel en het wordt gewaardeerd als je ideeën hebt of ziet dat het beter kan. Je krijgt ruimte voor initiatief en bouwt graag mee aan het succes. Je standplaats is Cuijk en de werkzaamheden zijn in een straal van maximaal 50 kilometer rondom Cuijk.

Als Projectleider W (HVAC) bij Van Haren Installaties heb je kennis van sanitair- en klimaatinstallaties en is het een vanzelfsprekendheid om met andere disciplines samen te werken. Je bent verantwoordelijk voor complete projecten, van begin tot na de oplevering. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, technisch en organisatorisch onderlegd en bent in staat om onze uitdagende projecten binnen de geplande tijd en budgetten naar een kwalitatief goed eind te brengen. Je hebt veelvuldig contact met klanten, leveranciers, onderaannemers en collega’s. Je weet hoe het werkt en bent veeleisend maar realistisch. Niet alleen naar je collega’s maar ook naar je onderaannemers en opdrachtgevers.

Je brengt mee:

 • opleiding richting installatietechniek of werktuigbouwkunde afgerond en werkt op HBO-niveau (HIT, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar);
 • kennis van luchtbehandelingstechnieken;
 • ervaring met Pharma projecten is een pre;
 • ervaring met (middel-)grote installatieprojecten;
 • of voldoende aantoonbaar niveau verkregen door een ruime praktijkervaring in genoemde disciplines;
 • woonachtig in de regio Cuijk (max. 40 km) en rijbewijs B;
 • klantgerichte en klantvriendelijke houding en communicatie.

 Je krijgt:

 • een interessante functie, waar je jaren vooruit kunt;
 • veel verantwoordelijkheid en de vrijheid die daarbij hoort;
 • mogelijkheden om je binnen je vak en in ons bedrijf verder te ontwikkelen o.a. door opleidingsmogelijkheden;
 • tenminste marktconforme primaire- en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een informele werksfeer met een groep van gemotiveerde collega’s;

 Over Van Haren Installaties

Van Haren Installaties is een middelgroot installatiebedrijf gericht op Werktuigbouwkundige installaties. We hebben een uitstekende naam, zowel voor onze mensen als voor onze relaties. We leveren goed werk en doen voor geen enkel installatiebedrijf onder. Met een verscheidenheid aan specialismen in eigen huis, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren wij installaties in gebouwen. We zijn o.a. ISO 9001 gecertificeerd. Van Haren Installaties is actief in zowel nieuwbouw als renovatie in met name de sectoren industrie en utiliteit. We zijn een vertrouwde partner waarbij service, kwaliteit en kennis hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat uit ongeveer 65 collega’s met een gezonde mix van jong en oud. Waar plezier en hard werken goed samen gaan en er regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor en door het personeel.

Wil je weten hoe het Pieter vergaat als projectleider bij van Haren Installaties? Lees het hier.

Belangstelling voor het werkklimaat van Van Haren Installaties?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur een WhatsApp. Aan de hand van een kort telefoongesprek maken we kennis. Als dat voor jou en ons goed voelt, maken we een afspraak om onder het genot van een kop koffie elkaar te leren kennen. Wij willen graag weten wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je kan. Jij krijgt natuurlijk meer informatie over het werk bij Van Haren Installaties.

Natuurlijk kan je ook direct solliciteren door je brief en/of CV aan ons toe te sturen.

De procedure ziet er als volgt uit:

 1. Je sollicitatie wordt ontvangen en binnen een werkdag krijg je hiervan een bevestiging.
 2. We beoordelen je sollicitatie en als er voldoende raakvlakken zijn, nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Ook als je niet uitgenodigd wordt voor een gesprek, krijg je daar uiteraard bericht van. We reageren altijd binnen 5 werkdagen!
 3. Als we allebei enthousiast zijn, houden we een tweede gesprek waar ook je toekomstige leidinggevende of directe collega bij aanwezig is. We gaan nog verder in op de inhoud van de functie, de werkzaamheden en natuurlijk jouw ambities en verwachtingen.
 4. Willen we met elkaar verder, dan krijg je een arbeidsvoorwaarden voorstel en concept contract aangeboden.
 5. Als we allebei een handtekening onder jouw contract hebben gezet, heten we je van harte welkom bij Van Haren Installaties!

Vragen over deze vacature?

Locatie
De Hork 26
5431 NS Cuijk

Branche
Installatietechniek

Contractvorm
Onbepaalde tijd

Aantal uren
40

Opleidingsniveau
HBO

Full-time/part-time
Full-time

Salarisindicatie
Marktconform