Vacature: Servicetechnicus HVAC

Binnen deze zelfstandige job ben je verantwoordelijk voor: Onderhoud, inspecteren, controleren en inbedrijfstellen, analyseren en verhelpen van storingen aan technische installaties. Het verrichten van metingen, inregelen aan water, lucht- en regeltechnische installaties behoren eveneens tot de werkzaamheden. Je zorgt voor een goede digitale administratie van de servicewerkzaamheden, o.a. onderhouds-, keurings- en voortgang rapportages. Als servicetechnicus vervul je een ambassadeursrol en ben je vaak aanspreekpunt bij onze klant. In ons team van 15 servicetechnici draai je mee in een consignatiedienst, dit is een dienst van 1 week in de 10 weken.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met enkele jaren werkervaring en relevante kennis in een soortgelijke rol. Heb jij kennis van klimaatinstallaties en ben je in staat om met andere disciplines samen te werken, dan is deze vacature misschien iets voor jou! Je bent betrokken en kunt efficiënt inspelen op wensen en behoeftes van onze relaties waarbij kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening voor jou een dagelijkse routine is.

Je brengt mee:

 • Je hebt een technische opleiding op MBO niveau 4 en eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen op het gebied van service, onderhoud W-installaties;
 • Of je hebt voldoende aantoonbaar niveau verkregen door een ruime praktijkervaring in genoemde disciplines;
 • Pré is een diploma F-gassen/Stek, PO/PI Scios of meet & regeltechniek;
 • Je bent communicatief vaardig, correct, klantgericht en beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent rustig van aard en het type: eerst denken dan doen;
 • Woonachtig in de regio Cuijk (max. 40 km) en rijbewijs B.

Je krijgt:

 • Mogelijkheden om je binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen;
 • Een service-bus, die ook gebruikt mag worden voor woon-werk;
 • Minimale marktconforme primaire- en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een informele werksfeer met een groep van gemotiveerde collega’s;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
 • Een interessante functie, waar je jaren vooruit kunt.

Over Van Haren Installaties

Van Haren Installaties is een middelgroot installatiebedrijf gericht op Werktuigbouwkundige installaties. We hebben een uitstekende naam, zowel voor onze mensen als voor onze relaties. We leveren goed werk en doen voor geen enkel installatiebedrijf onder. Met een verscheidenheid aan specialismen in eigen huis, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren wij installaties in gebouwen. We zijn o.a. ISO 9001 gecertificeerd. Van Haren Installaties is actief in zowel nieuwbouw als renovatie in met name de sectoren industrie en utiliteit. We zijn een vertrouwde partner waarbij service, kwaliteit en kennis hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat uit ongeveer 65 collega’s met een gezonde mix van jong en oud. Waar plezier en hard werken goed samen gaan en er regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor en door het personeel.

Rene is bij ons servicetechnicus. Zie hier hoe zijn dag eruit ziet 

Belangstelling voor het werkklimaat van Van Haren Installaties?

Neem telefonisch contact op met Marius Peters (Hoofd Service-afdeling). Aan de hand van een kort telefoongesprek maken we kennis. Als dat voor jou en ons goed voelt, maken we een afspraak om onder het genot van een kop koffie elkaar te leren kennen. Wij willen graag weten wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je kan. Jij krijgt natuurlijk meer informatie over het werk bij Van Haren Installaties.

Je kan natuurlijk ook je CV en korte motivatie mailen naar info@vanharencuijk.nl.

De procedure ziet er als volgt uit:

 1. We hebben telefonisch contact of ontvangen je sollicitatie per mail. Is je mail ontvangen dan krijg je en binnen een werkdag hiervan een bevestiging.
 2. We beoordelen je sollicitatie en als er voldoende raakvlakken zijn, nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Ook als je niet uitgenodigd wordt voor een gesprek, krijg je daar uiteraard bericht van. We reageren altijd binnen 5 werkdagen!
 3. Als we allebei enthousiast zijn, houden we een tweede gesprek waar ook je toekomstige leidinggevende of directe collega bij aanwezig is. We gaan nog verder in op de inhoud van de functie, de werkzaamheden en natuurlijk wat jij wil en van ons verwacht.
 4. Willen we met elkaar verder, dan krijg je een arbeidsvoorwaarden voorstel en concept contract aangeboden.
 5. Als we allebei een handtekening onder jouw contract hebben gezet, heten we je van harte welkom bij Van Haren Installaties!

Vragen over deze vacature?

Locatie
De Hork 26
5431 NS Cuijk

Branche
Installatietechniek

Contractvorm
Onbepaalde tijd

Aantal uren
40

Opleidingsniveau
MBO

Full-time/part-time
Full-time

Salarisindicatie
Marktconform