Ontmoet Frank, onze nieuwe projectmanager

“Ik ben weer terug van weggeweest. Nu in een nieuwe functie”

Na een periode van 8 jaar gewerkt te hebben bij een andere werkgever ga ik met enthousiasme weer aan de slag bij van Haren Installaties. Door de recente verschuiving binnen de directie van Van Haren Installaties ontstond er voor mij een kans die mij erg aansprak. Een functie als projectmanager en tevens lid van het management. Het past mij.

Omdat ik Van Haren Installaties goed ken vanuit mijn eerdere rollen, weet ik als geen ander hoe de interne en externe rolverdelingen zijn. Deze ervaring helpt mij bij het vervullen van mijn nieuwe functie. Ik weet hoe de installaties werken, wat wel en niet werkt voor de medewerkers en opdrachtgevers en ook aan welke kwaliteitseisen een installatie moet voldoen. Het voelt dan ook weer snel heel vertrouwd aan.

Van Haren Installaties bestaat dit jaar 50 jaar en wij zijn een begrip in de omgeving. In het land van Cuijk en ver daarbuiten. Dat willen we ook richting de toekomt borgen. Voor de komende jaren zal er duurzaam, efficiënt en gasloos gebouwd worden en moet er veel werk verzet worden binnen de energietransitie. Tevens hebben we te maken met een schaarste op de arbeidsmarkt. We willen een werkgever zijn waar iedereen met plezier werkt. Ik vind het een uitdaging hier mijn steentje aan bij te dragen!