Vacature: Monteur W

Als monteur W-installaties ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig aanleggen, coördineren en tijdig opleveren van uiteenlopende werktuigbouwkundige installaties. Je bent het aanspreekpunt voor zowel de projectleiding als de opdrachtgever.

In deze functie heb je als monteur een groot aandeel in de kwaliteit van het opgeleverde werk. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot het geven van leiding aan meerdere installatiemonteurs op locatie. Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen dus!

Je brengt mee:

 • LBO/MBO richting installatietechniek;
 • Rijbewijs B;
 • Ervaring in de installatietechniek;
 • Je kunt goed met klanten omgaan, je bent beleefd en beheerst de Nederlandse taal;
 • Woonachtig in de regio Cuijk (maximaal 50 km).

 Je krijgt:

 • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een moderne werkomgeving en werkuitrusting;
 • Interessant, afwisselend werk bij boeiende opdrachtgevers;
 • Een prettige en dynamische werksfeer;
 • De kans om door te groeien binnen ons bedrijf;

Over Van Haren Installaties

Van Haren Installaties is een middelgroot installatiebedrijf gericht op HVAC installaties. We hebben een uitstekende naam, zowel voor onze mensen als voor onze relaties. We leveren goed werk en doen voor geen enkel installatiebedrijf onder. Met een verscheidenheid aan specialismen in eigen huis, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren wij installaties in en om gebouwen. We zijn o.a. ISO 9001 gecertificeerd. Van Haren Installaties is actief in zowel nieuwbouw als renovatie in de sectoren industrie en utiliteit. We zijn een vertrouwde partner waarbij service, kwaliteit en kennis hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat uit ongeveer 65 collega’s met een gezonde mix van jong en oud. Waar plezier en hard werken goed samen en er regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor een door het personeel.

Twan is een van de monteurs bij van Haren Installaties. Lees hier zijn verhaal!

Belangstelling voor het werkklimaat van Van Haren Installaties (of nog wat vragen)?

Neem telefonisch contact op met Robert Jans, Jarno Verstraten of Marjon Bongers. Dit kan met de e-mail, telefonisch of stuur een Whats-App aan het vaste nummer van van Haren Installaties. Aan de hand van een kort telefoongesprek maken we kennis. Als dat voor jou en ons goed voelt, maken we een afspraak om onder een kop koffie elkaar te leren kennen. Wij willen graag weten wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je kan. Jij krijgt natuurlijk meer informatie over het werk bij Van Haren Installaties.

Je kan natuurlijk ook je CV en korte motivatie mailen naar m.bongers@vanharencuijk.nl.

Je krijgt binnen 3 werkdagen een inhoudelijke reactie.

De procedure ziet er als volgt uit

 1. We hebben telefonisch contact of ontvangen je sollicitatie per mail.
  Is je mail ontvangen dan krijg je en binnen een werkdag hiervan een bevestiging.
 2. We beoordelen je sollicitatie en als er voldoende raakvlakken zijn, nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Ook als je niet uitgenodigd wordt voor een gesprek, krijg je daar uiteraard bericht van. We reageren altijd binnen 5 werkdagen!
 3. Als we allebei enthousiast zijn, houden we een tweede gesprek waar ook je toekomstige leidinggevende of directe collega bij aanwezig is.
  We gaan nog verder in op de inhoud van de functie, de werkzaamheden en natuurlijk wat jij wil en van ons en verwacht.
 4. Willen we met elkaar verder, dan krijg je een arbeidsvoorwaarden voorstel en concept contract aangeboden.
 5. Als we allebei een handtekening onder jouw contract hebben gezet, heten we je van harte welkom bij Van Haren Installaties!

Vragen over deze vacature?

Locatie
De Hork 26
5431 NS Cuijk

Branche
Installatietechniek

Contractvorm
Onbepaalde tijd

Aantal uren
40

Opleidingsniveau
LBO/MBO

Full-time/part-time
Full-time

Salarisindicatie
Marktconform