Vacature: Werkvoorbeider W (HVAC)

Je bent een Werkvoorbereider Werktuigbouw (Klimaattechniek/HVAC) die toe is aan een ander klimaat. Je werkt graag aan interessante installaties bij de aansprekende opdrachtgevers van Van Haren Installaties. Je houdt van de Brabantse gemoedelijkheid en werkt het liefst bij een bedrijf waar je geen nummer bent. Daarom kennen alle ruim 65 collega’s elkaar. De lijnen zijn kort, de sfeer is informeel en het wordt gewaardeerd als je ideeën hebt of ziet dat het beter kan. Je krijgt ruimte voor initiatief en bouwt graag mee aan het succes. Je standplaats is Cuijk en de werkzaamheden zijn in een straal van maximaal 40 kilometer rondom Cuijk.

Als Werkvoorbereider W (HVAC) bij Van Haren Installaties heb je kennis van sanitair- en klimaatinstallaties en ben je in staat om met andere disciplines samen te werken. Je bent betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering. Je ondersteunt, denkt mee, en werkt nauw samen met de verantwoordelijke projectleider op zowel technisch als organisatorisch vlak. Je hebt veelvuldig contact met klanten, leveranciers, onderaannemers en collega’s. Je weet hoe het werkt en bent veeleisend maar realistisch. Niet alleen naar je collega’s maar ook naar je opdrachtgevers.

Je brengt mee:

 • opleiding richting installatietechniek of werktuigbouwkunde afgerond en werkt op MBO/HBO-niveau (MIT, HIT, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar);
 • kennis van luchtbehandelingstechnieken is een pre;
 • ervaring in het calculeren van W installaties;
 • ervaring met middelgrote installatieprojecten;
 • of voldoende aantoonbaar niveau verkregen door een ruime praktijkervaring in genoemde disciplines;
 • woonachtig in de regio Cuijk (max. 40 km) en rijbewijs B;
 • klantgerichte en klantvriendelijke houding en communicatie.

Je krijgt:

 • een interessante functie, waar je jaren vooruit kunt;
 • mogelijkheden om je binnen je vak en in ons bedrijf verder te ontwikkelen o.a. door opleidingsmogelijkheden;
 • tenminste marktconforme primaire- en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een informele werksfeer met een groep van gemotiveerde collega’s;
 • veel verantwoordelijkheid en de vrijheid die daarbij hoort.

Over Van Haren Installaties

Van Haren Installaties is een middelgroot installatiebedrijf gericht op Werktuigbouwkundige installaties. We hebben een uitstekende naam, zowel voor onze mensen als voor onze relaties. We leveren goed werk en doen voor geen enkel installatiebedrijf onder. Met een verscheidenheid aan specialismen in eigen huis, ontwerpen, realiseren, onderhouden en beheren wij installaties in gebouwen. We zijn o.a. ISO 9001 gecertificeerd. Van Haren Installaties is actief in zowel nieuwbouw als renovatie in met verschillende sectoren o.a. industrie & utiliteit en logistiek. We zijn een vertrouwde partner waarbij service, kwaliteit en kennis hoog in het vaandel staan. Ons team bestaat uit ongeveer 65 collega’s met een gezonde mix van jong en oud. Waar plezier en hard werken goed samen gaan en er regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd voor en door het personeel.

Ed werkt al velen jaren als werkvoorbereider bij van Haren Installaties. Lees hier zijn verhaal!

Belangstelling voor het werkklimaat van Van Haren Installaties (of nog wat vragen)?

Neem telefonisch contact op met Robert Jans, Jarno Verstraten of Marjon Bongers. Dit kan met de e-mail, telefonisch of stuur een Whats-App aan het vaste nummer van van Haren Installaties. Aan de hand van een kort telefoongesprek maken we kennis. Als dat voor jou en ons goed voelt, maken we een afspraak om onder een kop koffie elkaar te leren kennen. Wij willen graag weten wie je bent, wat je hebt gedaan en wat je kan. Jij krijgt natuurlijk meer informatie over het werk bij Van Haren Installaties.

Je kan natuurlijk ook je CV en korte motivatie mailen naar m.bongers@vanharencuijk.nl.

Je krijgt binnen 3 werkdagen een inhoudelijke reactie.

De procedure ziet er als volgt uit:

 1. Je sollicitatie wordt ontvangen en binnen een werkdag krijg je hiervan een bevestiging.
 2. We beoordelen je sollicitatie en als er voldoende raakvlakken zijn, nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen. Ook als je niet uitgenodigd wordt voor een gesprek, krijg je daar uiteraard bericht van. We reageren altijd binnen 5 werkdagen!
 3. Als we allebei enthousiast zijn, houden we een tweede gesprek waar ook je toekomstige leidinggevende of directe collega bij aanwezig is.
 4. We gaan nog verder in op de inhoud van de functie, de werkzaamheden en natuurlijk jouw ambities en verwachtingen.
 5. Willen we met elkaar verder, dan krijg je een arbeidsvoorwaarden voorstel en concept contract aangeboden.
 6. Als we allebei een handtekening onder jouw contract hebben gezet, heten we je van harte welkom bij Van Haren Installaties!

Vragen over deze vacature?

Locatie
De Hork 26
5431 NS Cuijk

Branche
Installatietechniek

Contractvorm
Onbepaalde tijd

Aantal uren
40

Opleidingsniveau
MBO / HBO

Full-time/part-time
Full-time

Salarisindicatie
Marktconform